Site-ul nostru foloseste cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de navigare. Va recomandam sa acceptati cookies.

cancel

Bestseller

Livrare și Returnare

Site-ul cautatot.ro este operat de către MCD WEB 2014 S.R.L., CUI: 33501628, J17/924/2014, cu sediul în Galaţi, b-dul Galaţi, nr. 17, bl. G22, ap. 37Prin crearea unui cont de client pe site-ul nostru vă exprimaţi în mod necondiţionat acorul asupra termenilor şi condiţiilor pe care le veţi găsi la secţiunea Utile.

Tarife si livrare

Preturile afisate pe site includ TVA. Preturile nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în momentul efectuarii unei comenzi, in functie de localizarea destinatiei.

Livrarea se va realiza prin intermediul unui Curier Rapid. Orientativ, costurile cu transportul se incadreaza intre 20-35 RON.

Pentru livrarile în afara Romaniei, tarifele vor fi comunicate pe email.

Termenul de livrare este de cca. 2-4 zile socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Returnarea produselor

In cazul in care, unul dintre produsele comandate nu va place, acesta poate fi returnat si veti primi inapoi alt produs sau contravaloarea acestuia, in functie de dorinta dumneavoastra.

Astfel, vor fi respectate prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 32/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare, prin care cumparatorul (numai în conditiile actului normativ mentionat privind dreptul la retragere) are dreptul ca în termen de 14 zile sa se retraga din contractul privind furnizarea produselor la distanta fara sa fie nevoit sa justifice decizia de retragere, urmând sa primeasca în termen de 14 zile de la retragerea unilaterala în scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul produsului, conditionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vânzatorul are dreptul ca în situatia în care considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese de la acesta, în conditiile legislatiei.

Dorim sa subliniam ca un produs poate fi returnat atata timp cat acesta are ambalajul original intact si nu prezinta defecte noi.

De asemenea, va rugam sa precizati, totodata daca in locul produsului expediat doriti sa primiti un alt produs sau returnarea contravalorii acestuia. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc, va puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a taxelor de livrare.

Dupa ce v-ati asigurat ca produsul indeplineste toate conditiile pentru a fi returnat, il puteti expedia catre urmatoarea adresa: MCD WEB 2014, Sibiu, str. Ogorului, FN (cartier Belvedere), Vila 5, ap. 16. Costurile aferente expedierii vor fi suportate de dumneavoastra. In cazul in care ati optat pentru inlocuirea produsului returnat cu un alt produs, data la care veti receptiona noul colet va fi comunicata imediat ce se poate confirma receptia produsului expediat de dumneavoastra. In cazul in care doriti sa primiti contravalorea produsului returnat, suma de bani va fi trimisa in termen de maxim 14 zile de la receptia de catre MCD WEB 2014 SRL a produsului trimis de dumneavoastra, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul IBAN. Atentie suma returnata este egala cu pretul produsului, costurile suplimentare de livrare si transport sunt suportate de dumneavoastra ele nu se restituie!

Nu ne asumam responsabilitatea virarii gresite a sumelor de bani datorata faptului ca datele transmise au fost eronate.