Site-ul nostru foloseste cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de navigare. Va recomandam sa acceptati cookies.

cancel

Bestseller

Site-ul cautatot.ro este operat de către MCD WEB 2014 S.R.L., CUI: 33501628, J17/924/2014, cu sediul în Galaţi, b-dul Galaţi, nr. 17, bl. G22, ap. 37



Prin crearea unui cont de client pe site-ul nostru vă exprimaţi în mod necondiţionat acorul asupra termenilor şi condiţiilor pe care le veţi găsi la secţiunea Utile.

Art. 1 Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor, site-ul cautatot.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.



Art. 2 Scopul colectarii datelor este:

informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

 

Art. 3 Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a cautatot.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la Art. 2

 

Art. 4 Prin citirea prezentului document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de legile in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Art. 5 Pe baza unui e-mail expediat la adresa de e-mail vanzari@cautatot.ro va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

Art. 6 Pe baza unui e-mail expediat la adresa de e-mail vanzari@cautatot.ro va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 6.2. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;

6.3. toate modificarile privitoare la datele cu caracter personal, precum si exercitarea celorlalte drepturi garantate de legislatia in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal se pot accesa din contul de client.



 Art. 7. De asemenea, cautatot.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la Art. 2., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  bunurilor si serviciilor noastre.