Site-ul nostru foloseste cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de navigare. Va recomandam sa acceptati cookies.

cancel

Bestseller

Cum comand?Datele personale care vi se solicită în timpul procesului de comandă online ne sunt necesare pentru:

- informarea dumneavoastra privind situatia contului, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate

Primul pas in cumpararea unui produs il reprezinta adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. Produsele dorite pot fi adaugate in cosul de cumparaturi chiar daca nu sunteti autentificat, insa pentru a putea duce la capat o comanda este necesara autentificarea sau creare unui cont de client in cadrul site-ului. Dupa ce toate produsele au fost adaugate in cos, apasati Plateste pentru a parcurge pasii necesari finalizarii comenzii.

Pasul 1: Informatii privind livrarea

In acest pas, urmatoarele informatii sunt necesare:

→ specificarea adresei catre care doriti sa se realizeze livrarea sau adaugarea unei adrese noi.

→ specificarea metodei de livrare (in cazul in care sunt mai multe metode disponibile)

→ adaugarea unui mesaj pentru comanda (daca veti considera ca este necesar)

Pasul 2: Alegerea metodei de plata

→ Plata Ramburs - comanda va fi platita cash in momentul receptionarii produselor si facturii.Pasul 3: Confirmarea comenzii

In acest pas, va rugam sa verificati cu atentie daca totul e ok (informatiile privind plata si livrarea, datele de facturare) si sa confirmati comanda. Daca observati probleme, va puteti intoarce oricand la pasii anteriori. Confrmarea comenzii corespunde cu trimiterea acesteia catre noi. Este posibil sa fiti contactat telefonic pentru confirmare.