Octombrie este Luna Asigurărilor de Locuințe!

Distribuie articolul

Luna octombrie vine cu un proiect unic în piață asigurărilor din România: campania națională de informare „Octombrie-Luna Asigurărilor de Locuințe”.

Obiectivele campaniei vizează atât creșterea gradului de conștientizare a românilor cu privire la pericolele la care le este expusă locuința, cât și informarea acestora cu privire la formele de protecție financiară pe care le oferă încheierea unei asigurări obligatorii sau facultative de locuință.

Proiectul aflat la a V-a ediție, include:
1. O amplă campanie națională de informare și educare a populației cu privire la asigurarea locuințelor având la bază distribuția de materiale informative;
2. Diseminarea mesajelor cu privire la necesitatea asigurării locuinței printr-o campanie dedicată derulată prin mijloacele specifice social media;
3. Un eveniment dedicat riscurilor catastrofale și asigurărilor de locuință: ICAR-Forumul Internațional al Riscurilor Catastrofale.

Lansat, pentru prima data în anul 2013, Conceptul „Octombrie-Luna Asigurărilor de Locuințe” reprezintă o amplă campanie de comunicare, axată pe diseminarea de mesaje referitoare la importantă asigurărilor de locuințe.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *